UDRUGA PSI POMAGAČI NEPROFITNA JE ORGANIZACIJA KOJA PROVODI EDUCIRANJE I CERTIFICIRANJE VODITELJA I STRUČNIH VODITELJA PASA


Udruga Psi pomagači neprofitna je organizacija koja provodi educiranje i certificiranje voditelja i stručnih voditelja pasa pomagača te preko predavanja i radionica za stručne suradnike i javnost širi uključenost pasa pomagača u društveno korisne aktivnosti. Voditelj i njegov pas pomagač čine tim koji se nakon završene edukacije uključuje u terapijske, odgojne, obrazovne i druge aktivnosti s različitim korisnicima, najčešće s djecom s teškoćama u razvoju (intelektualnim teškoćama, autizmom, cerebralnom paralizom, kroničnim oboljenjima), s djecom i mladima s poremećajima u ponašanju (zlostavljanom, napuštenom ili psihički oboljelom djecom).
Udruga poštuje bioetičke, stručne i zakonske norme o zaštiti životinja u Republici Hrvatskoj. Svojim radom pokazujemo kako je dobrobit i kvaliteta života pasa koji se uključuju u aktivnosti jednako važna kao i beneficije za korisnike.
Na ovom javnom događaju predstavit ćemo rad udruge od osnivanja početkom 2014. te će suradnju u proteklih godinu dana predstaviti četiri suradnika Udruge: Knjižnice Grada Zagreba, Dom za djecu Zagreb u Nazorovoj, Centar za autizam, udruga iLab - udruga za habilitaciju djece s teškoćama. Na događaju svi zainteresirani mogu dobiti više informacija o mogućnosti uključivanja u rad naše udruge te sve druge informacije vezane uz pse pomagače.


  
  

Primjedbe

Popularni postovi